Bistrițenii de la CAMPEADOR au planuri îndrăznețe în piața imobiliară

Bistrițenii de la CAMPEADOR au planuri îndrăznețe în piața imobiliară

Campeador, constructorul şi dez­voltatorul din Bistriţa, controlat de familia Larionesi, are în plan noi in­vestiţii în achiziţia şi modernizarea de clădiri istorice, în condiţiile în care acestea sunt am­pla­sate în zone centrale, unde nu mai sunt sau mai sunt foarte puţine terenuri libere.

„La Bucureşti noi am cumpărat fosta fabrică de ciocolată şi am început să construim cele 95 de apartamente. Un proiect cu aparta­men­te de 2 şi 3 camere. Înce­pem să investim şi în reabilitarea clădirilor vechi. Aici am cumpărat fosta fabrică şi o vom transforma într-o clădire modernă, cu faţadă parţial ventilată. La intrare vom avea o vilă de 1.000 mp în care păstrăm arhi­tectura veche şi pe care o readucem la viaţă. Acolo a început fabrica de ciocolată producţia. La fabrică vom folosi structura şi modernizăm clă­di­rile deja existente. La Cluj am re­abilitat o altă clădire pe care am pre­dat-o acum câteva luni, vizavi de Expo Transilvania, o zonă care va fi moder­ni­zată în curând de Pri­măria Cluj. Noi am cum­părat această clă­dire veche şi pe care am transfor­mat-o în apar­tamente de închi­riat în regim hotelier iar la parter sunt birourile noas­tre“, a spus Iulia Popa, director co­mercial, Campeador.

„Ne-am axat în principal pe Cluj şi Timişoara, iar acum ne-am extins şi la Bucureşti şi în curând vom demara şi la Bistriţa un proiect de 122 de apartamente. Până acum am livrat atât în România cât şi în Austria circa 1.500 de apartamente. Pe lângă proiectele rezidenţiale am avut şi hale industriale, ne-am implicat şi în expansiune şi dezvoltare de magazine Penny“, a spus Iulia Popa.

În prezent cele mai multe proiecte sunt în derulare la Timişoara, unde compania construieşte şi cel mai mare proiect al său, compus din opt blocuri. (Sursa: ZF.ro)

Categories: Brands, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*