Bistrițenii primesc 2 toalete publice la standarde occidentale

Bistrițenii primesc 2 toalete publice la standarde occidentale

Primăria Bistrița, prin Direcția Servicii Publice, a achiziționat două toalete publice automate racordabile, cu suma totală de 542.000 de lei. Licitația a fost câștigată de către compania COMEX COM din București.

Conform caietului de sarcini din licitație, “achiziția are drept scop păstrarea curățeniei și igienei în locurile publice cu concentrație mare de populație și creșterea gradului de confort al cetățenilor.” Cele două toalete publice pot fi folosite și de către persoanele cu dizabilități și au dimensiunile 2,5 m L x 2 m l x 3 m î.

Construite pe fundații de beton, din panouri de ciment armat cu fibră de sticlă (Glass Reinforced Cement), acestea sunt dotate cu sistem electronic automat pentru închiderea și deschiderea ușii, sistem automat pentru spălare și dezinfectare după fiecare utilizare, precum și sistem pe bază de senzori cu distribuire automată de apă și săpun și sistem de uscare a mâinilor. 

În plus, toaletele sunt prevăzute și cu „sistem acustic cu instrucțiuni vocale pentru fiecare comandă și operațiune pe care o desfășoară toaleta iar în timpul utilizării, ocupantul să fie delectat cu muzică; sistem de afișaj electronic care indică timpul alocat pentru utilizare pe toată perioada utilizării.” – potrivit Caietului de sarcini din licitație.

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*