CAMPEADOR construiește și în București 100 de apartamente, pe un teren cumpărat de la KANDIA

CAMPEADOR construiește și în București 100 de apartamente, pe un teren cumpărat de la KANDIA

După ce a anunțat recent 900 de apartamente în lucru la Timișoara, compania bistrițeană CAMPEADOR lansează un ansamblu imobiliar și în București, pe un teren cumpărat de la producătorul de ciocolată Kandia.

CAMPEADOR, deținută de familia Larionesi, a început dezvoltarea unui ansamblu rezidențial cu peste 100 de apartamente pe un teren de pe Șoseaua Viilor cumpărat, recent, de la Kandia, într-o tranzacție de cca. 1,5 mil. euro.

Acesta este un prim proiect dezvoltat de investitor în București, piață pe care vizează extinderea. Terenul, în suprafață de cca. 4.500 de metri pătrați, ocupat pe moment de clădiri pe care le-a utilizat Kandia în procesul de producție.

Valoarea investiției în viitorul ansamblu imobiliar este estimată la aproximativ 6 mil. euro, sumă care include și valoarea terenului. Proiectul are ca termen de finalizare luna mai a anului 2022.

Grupul Campeador a dezvoltat, până acum, 7 ansambluri rezidențiale în 5 județe din România și în Viena, cu un total de 1.000 de apartamente livrate.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*