METTALER ENERGY își ia avânt și acoperă lucrări de instalații electrice tot mai importante

METTALER ENERGY își ia avânt și acoperă lucrări de instalații electrice tot mai importante

Una dintre cele mai noi companii de instalații electrice din județ, METALLER ENERGY, prinde viteză și se angrenează în tot mai multe lucrări de anvergură. Recent, a adus lumină în Castelul de la Posmuș.

Ca subcontractor sau partener al câtorva mari firme de construcții locale, METALLER ENERGY are în derulare contracte la obiective mari, cum ar fi reabilitarea Castelului de la Posmuș (împreună cu Lucicor); depoul de autobuze electrice din Beclean (alături de CML.RO); Centrul Social de Zi din Beclean (cu CML.RO); noile hale ale TERAPLAST (cu CML.RO); cazarma 1300 (jud. Tulcea).

METTALER așteaptă însă și rezultatele la alte licitații, precum modernizarea axei Winmarkt-Han (în Bistrița); centura Becleanului; centura Sighișoarei; depozitul ecologic din Baia-Mare; modernizarea străzii Tărpiului (Bistrița). Un alt parteneri important al firmei, alături de CML.RO este DIMEX 2000 Company, liderul constructorilor din județ, după valoarea veniturilor din 2020.

Compania a fost fondată abia anul trecut, când a reușit totuși venituri de 0,8 mil. lei. METTALER ENERGY face parte din portofoliul de afaceri noi al familiei Gorea, alături de METALLER WINDOWS, producător de ferestre și uși din PVC și aluminiu.

“Am învățat foarte multe despre business în ultimul deceniu, am trecut prin vremuri de glorie și apoi prin declin accentuat, perioade din care am încercat să desprindem lucrurile pozitive și să învățăm din greșeli, pentru a nu le repeta. Avem acum un portofoliu nou de afaceri, încă în fază incipientă, pe care vrem să le creștem cu grijă, cu pași mici, în cel mai sănătos mod cu putință. Suntem într-un domeniu relativ nou pentru noi, dar avem deja expertiză în câteva tipuri de lucrări și de produse și aici vrem să fim tot mai prezenți în piață“ – a explicat, pentru BistrițaBusiness.ro, Gabriel Gorea, fondatorul brandului METTALER.

Categories: Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*