Campeador închiriază spaţiile comerciale din ansamblul rezidenţial construit în Timișoara

Campeador închiriază spaţiile comerciale din ansamblul rezidenţial construit în Timișoara

Compania Campeador au finalizat un proiectde 10 mil. euro în Timișoara. Este vorba despre primul proiect rezidențial realizat de constructorii bistirițeni care au amenajat 166 de apartamente, opt penthouse-uri și aproximativ 1.423 mp spații comerciale la parter. Campeador scoate spre închiriere spațiile comerciale. 

Spațiile comerciale de la partertul ansamblului rezidențial au fost construite în așa fel încât să se plieze pentru orice tip de afacere, spaţiile putând fi personalizate în funcţie de dorinţa fiecărui chiriaş.

Spațiile oferite spre închiriere au între 150 și 500 mp. La cei 1.423 mp de spații comerciale se mai adaugă alţi 800 de mp de terase şi 60 de locuri de parcare.

“Spaţiile comerciale pe care le punem la dispoziţie vin ca urmare a unei necesităţi a locuitorilor din această zonă. Persoanele care au achiziţionat un apartament în Campeador Residence sunt oameni cu venituri peste medie, care îşi doresc să aibă cât mai aproape un confort. Spaţiile pe care le punem la dispoziţie se pretează, spre exemplu, pentru deschiderea unui supermarket, o spălătorie de haine, bănci sau afaceri dedicate wellness-ului, sau alte tipuri de business-uri. Posibilităţile de personalizare şi adaptare a spaţiului sunt multiple. Zona aflată în plină dezvoltare oferă o gamă largă de clienţi: vorbim de tineri care locuiesc foarte aproape de complexul nostru sau de angajaţi în IT, financiar. Toate aceste aspecte accentueaza nevoia de spaţii comerciale, într-o zonă aflată în continuă expansiune”, a declarat pentru ziarul Bursa directorul comercial al Campeador, Adrei Abrudan.

 

Categories: Business in top

About Author