CASA EMA repornește lucrările de transformare în complex turistic wellness

CASA EMA repornește lucrările de transformare în complex turistic wellness

Proprietarii Casa EMA din Bistrița caută constructor pentru continuarea lucrărilor de extindere, recompartimentare și modernizare a complexului, contract estimat la peste 1,8 mil. lei, finanțat prin POR 2014-2020. Marea noutate în viitoarea Casa EMA este că vor apărea 10 camere pentru cazare.

Proiectul derulat de familia Oprea, cea care deține complexul, se numește “Casa EMA: primul centru cu servicii turistice integrate cu specific wellness din regiunea Nord-Vest”. Licitația pentru desemnarea unui constructor va avea loc în 17 februarie a.c.

Investiția totală va depăși, de fapt, 3,2 mil. lei, o bună parte din această sumă urmând să fie asigurată din surse proprii.

<<Noua investiție menține linia de dezvoltare pe care ne-am asumat-o la început prin motto-ul nostru: „Relaxant. Activ. Sănătos”. Astfel, partea de relaxare va fi completată de noua zonă de SPA salin, cu un bazin de apă sărată și un bazin de hidromasaj nou, totalizând 40 mp, dar și o saună umedă. De asemenea, vom construi un vestiar nou, unisex și încăpător, destinat lecțiilor de înot, care va decongestiona aglomerația din vestiarele actuale în orele de vârf. Piesa de rezistență va fi restaurantul de tip wellness, care va avea obiectivul de a oferi soluții culinare sănătoase, dar mai ales gustoase. La toate acestea se adaugă un spațiu de cazare cu 10 camere, destinat vizitatorilor în scop turistic, sportiv sau de afaceri. În câțiva ani dorim să ajungem una din destinațiile preferate ale turiștilor ce vizitează Transilvania, care vor beneficia de serviciile complete wellness pe care le vom oferi.>> spun proprietarii Casa Ema, Mariana și Mihai Oprea.

Aceștia sunt încrezători că vor inaugura noile facilități la începutul anului viitor, după ce pandemia a întârziat puțin investiția.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*