Câștig de 5,5 mil. lei pentru cele mai profitabile companii din Sângeorz-Băi

Câștig de 5,5 mil. lei pentru cele mai profitabile companii din Sângeorz-Băi

Cele mai profitabile companii din Sângeorz-Băi au adunat anul trecut câștiguri totale de 5,5 mil. lei din vânzarea extracția pietrei, comerț cu carburanți sau alimentație publică.

Explo Terasit, o companie înființată în anul 2001 și care are ca obiect de activitate extracția pietrei ornamentale, a pietrei pentru construcții, extracția pietrei calcaroase, ghipsului, cretei și a ardeziei, ocupă primul loc în topul celor mai valoroase companii din Sângeorz-Băi. Conform datelor publicate de Ministerul de Finanțe, în 2019, Explo Terasit a obținut profit de 1,51 mil. lei.

Un bar din Sângeorz Băi, deschis în urmă cu 11 ani a reușit să aducă anul trecut proprietarilor câștiguri de 1,1 mil. lei. Bokas Profesional are doar trei angajați și venituri de doar 55.000 lei, iar anul trecut a fost pe locul II în tpul celor mai profitabile companii din orașul stațiune.

Profit de 1 mil. lei a realizat și Panlacto Victoris, o companie din domeniul hotelier și care se ocupă de facilități de cazare. E pe piață din 1996 și an de an crește la toate capitolele, iar în 2019 a fost pe locul III în acest clasament.

Midivox Servcom este o companie înființată în anul 1995. Compania controlată de Măriuța Andronesi se ocupă cu comerțul cu amănuntul al carburanților pentru autovehicule. Anul trecut compania raporta profit de 0,97 mil. lei, lucru care o plasează pe locul IV în acest top.

Pe poziția a V a se află Ballintex Wool, o companie inființată în 2014 și care se ocupă de recuperarea materialelor reciclabile sortate. Anul 2019 a adus companiei profit de 0,93 mil. lei.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*