După ușile de top MORIC, bistrițenii de la GIOIA CASA aduc în România și un important producător de parchet stratificat luxury

După ușile de top MORIC, bistrițenii de la GIOIA CASA aduc în România și un important producător de parchet stratificat luxury


Furnizorul de produse premium pentru amenajări interioare GIOIA CASA a devenit unic reprezentant în România al producătorului de parchet de lux JAWOR, multi-premiat la diverse târguri internaționale și cu vânzări în toată lumea.

Este a doua mutare importantă reușită de bistrițenii de la GIOIA CASA, după ce, recent, au anunțat un parteneriat cu MORIC, producător renumit de uși super premium pentru interior. Cu noile branduri în portofoliu, dar și cu ce mai urmează curând, GIOIA CASA se poziționează ca principal furnizor de produse din gama luxury folosite în amenajări.

“Vorbim deocamdată de o piață restrânsă, cea a produselor adevărate, de super calitate, dar e o piață care crește de la an la an. În showroom-ul Gioia Casa din Bistrița intră mereu clienți care caută altceva! Aceștia au un nivel financiar care le permite să caute cele mai bune uși, cel mai bun parchet din lemn, cea mai bună și mai frumoasă ceramică etc, produse realizate de designeri renumiți și premiați! Și contrar a ceea ce se crede, prețurile pentru aceste produse sunt rezonabile, având în vedere munca din spatele lor și calitatea care este peste ce a existat în România până astăzi!“ – a spus, pentru Bistrița Business, Lucian Niculai, fondatorul GIOIA CASA.

JAWOR își are începuturile în 1991, în Polonia, ca o mică afacere de familie. Astăzi, este unul dintre liderii europeni în producția de parchet din lemn dublu stratificat, din gama de lux, cu export în peste 40 de țări, precum Germania, Italia, China, Noua Zeelandă sau țările scandinave. Fabrica JAWOR se întinde pe 5 hectare și este una dintre cele mai tehnologizate unități de profil din lume.

“Ca și în cazul MORIC, cei de la JAWOR au fost puțin reticenți când le-am vorbit prima oară de piața din România. S-au gândit că nu există încă suficienți clienți care să-și permită produse la această calitate! Mulțumim că în cele din urmă au avut încredere în GIOIA CASA și ne-au ales drept parteneri! Produsele lor sunt din altă ligă și oamenii care ne-au trecut pragul au remarcat asta. Avem deja comenzi pentru parchet din câteva colecții JAWOR, trendul pare bun. Cu JAWOR pentru parchet și MORIC pentru uși de interior, vrem să abordăm treptat piața națională în gama produselor premium, nu doar cea locală. Desigur, startul e la Bistrița, pentru că aici a pornit showroom-ul nostru, GOIA CASA“ – a mai spus
Lucian Niculai.

Contact GIOIA CASA
Pentru a afla mai multe despre produsele din portofoliul GIOIA CASA – pentru prezentări și comenzi – cei interesați trebuie să treacă pragul showroom-ului din Bistrița, str. Simion Mândrescu nr. 34 (lângă restaurantul Terra).
W: www.gioiacasa.ro

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*