Cât alcool sanitar a vândut ECOSERV Năsăud doar către instituții și companii de stat?

Cât alcool sanitar a vândut ECOSERV Năsăud doar către instituții și companii de stat?

La începutul pandemiei, ECOSERV SRL Năsăud era singura companie din județ acreditată să producă biocide (spirt sanitar) și a profitat mai maximum de acest lucru. Vânzările firmei au crescut exponențial, doar către instituții și companii de stat livrând marfă de cca. 350.000 lei în câteva săptămâni.

Pe lista de clienți recenți a celor de la ECOSERV se numără Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, SNTFC “CFR Călători”, Primăria Orașului Beclean, SC Apa Serv SA, Direcția Sanitar Veterinată și pentru Siguranța Alimentelor Argeș, Spitalul General C.F. Galați, Primăria Orașului Năsăud, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, Primăria Municipiului Bistrița, Spitalul Județean de Urgență Caransebeș, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Horea” al Județului Mureș, Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Pădureni Grajduri, Primăria Telciu, Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud, SPEEH Hidroelectrica, MApN, Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Spitalul Orășenesc “George Trifon” din Năsăud, Spitalul Municipal “Dr. Eugen Nicoară” Reghin, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj, Spitalul de Psihiatrie “Dr. Gh.Preda” Sibiu, Spitalul Municipal Turda etc.

Produsul este vândut însă și în mediul privat, în farmacii, sau în magazine online, cum ar fi EMAG.ro.

Alcoolul sanitar produs de ECOSERV SRL Năsăud ajunge la beneficiari cu denumirile Dora, Aro Premium, Dona, Prima, Proxi și Evrika Qulity.

Compania năsăudeană a fost fondată în 2005, proprietarii ei fiind Aurel Vancea și Dana Teban.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*