Cea mai mare platformă de networking B2B lansează serviciul de Networking Dedicat

Cea mai mare platformă de networking B2B lansează serviciul de Networking Dedicat

IntelGlobalis, creatorul platformei X Party & Networking, platforma sinonimă cu cele mai importante evenimente de networking din România, lansează un serviciu dedicat de business networking pentru antreprenorii din România.

“Având în vedere contextul epidemiologic ce a dus la interzicerea sau restricționarea severă a evenimentelor de business networking din România cât și a majorității întâlnirilor de afaceri în persoană, există o nevoie stringentă de interacțiune și comunicare între entitățile economice și nu numai.” – spune Florin Bugnar, CEO Intelglobalis.

În vederea restartării economiei, este nevoie de redeschiderea oportunităților de cunoaștere, colaborare și parteneriat între antreprenori în vederea restaurării canalelor de comunicare și redarea încrederii în economie. În acest context, IntelGlobalis lansează serviciul de <<Networking Dedicat>> prin care dorim să ne aducem contribuția la rezolvarea unor provocări importante, precum facilitarea comunicării de business C-Level. “ – adaugă Florin Bugnar.

Networking-ul dedicat vine în sprijinul managerilor de firme prin scurtarea timpului necesar dezvoltării parteneriatelor de afaceri precum și optimizarea costurilor de achiziție a clienților/furnizorilor.

Serviciul de Networking Dedicat este structurat sub forma unui pachet de servicii personalizate de consultanță în elaborarea strategiilor de achiziție a noilor parteneriate, antrenamentul managerilor în tactici de business networking cât și facilitarea întâlnirilor cu persoanele vizate.

Cui se adresează serviciul de Networking Dedicat?

Serviciul de Networking Dedicat se adresează în principal managerilor de firmă, persoanelor angajate în poziții din C-Level (CEO, CFO, CTO, directori generali, președinți de organizații patronale/profesionale, a.s.m.d).

“ Ca și un beneficiar al pachetului Networking Dedicat de la IntelGlobalis, pot să recomand cu încredere acest serviciu de consultanță pentru managerii care doresc să își dezvolte abilitățile de relaționare inter-disciplinară, și, deopotrivă, să își optimizeze timpul necesar în dezvoltarea parteneriatelor de afaceri prin facilitarea accesului direct cu persoanele de decizie vizate”, a declarat Ionel Blanculescu, fost Președinte al Autorității pentru Valorificarea Activelor Bancare (AVAB) și fost Ministru al Controlului.

Odată cu lansarea serviciului de Networking Dedicat și în contextul Parteneriatului pentru Investiții Transilvania s-a realizat un protocol de colaborare pentru cel mai nou instrument  pentru salvarea companiilor românești afectate de  transferul crizei Covid-19 în domeniul economic, instrument lansat de Blanc Alliance Public Affairs, reprezentată de Ionel Blănculescu. Acest instrument, denumit BUSINESS RECOVERY OPERATIONS (BRO), după denumirea statuată la nivel mondial, va fi operaționalizat la nivel de Cluj și Transilvania în parteneriat cu IntelGlobalis și urmărește să permită Organizației, IMM sau unor Companii Mari/Foarte Mari, să revină parțial sau total în situația anterioară crizei și să-și reducă riscurile de pierderi și afectare reputațională, iar odată cu aceasta să-și îmbunătățească operațiunile concomitent cu scăderea aspectelor care au condus la stările de urgență.

BRO se referă la Managementul de Criză, Securitatea Angajaților, Locații de lucru alternative, eventuale Relocări, Restructurare Structurală, Repoziționare, Redefinire Linii de Business, Refacere/Reconsiderare Piață în Amonte și Aval, Furnizori și Clienți, Expansiune/Restrângere piețe, în funcție de situația internă și internațională.

Networking Dedicat de la IntelGlobalis găsiți pe site-ul www.networkingdedicat.ro

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*