Cei mai profitabili constructori din județ au împreună câștiguri de 19,7 mil. lei

Cei mai profitabili constructori din județ au împreună câștiguri de 19,7 mil. lei

Cele mai puternice companii din domeniul construcțiilor din Bistrița-Năsăud au reușit anul trecut să ducă la bun final proiecte extrem de importante care le-au adus câștiguri pe măsură. Fie că au realizat lucrări în județul Bistrița-Năsăud sau în alte județe, constructorii bistrițeni au reușit să crească la toate capitolele. 

De departe, cea mai profitabilă companie din domeniul construcțiilor este Dimex 2000 Company. Afacerea familiei Scurtu a fost înființată acum 20 de ani și de-a lungul timpului a evoluat ajungând la o cifră de afaceri ce trece de 129 mil. lei și care în 2018 a adus profit de 6,3 mil. lei.

Iugan Octavian a înființat compania M.I.S Grup Anieș în anul 1999 și chiar dacă la început și-a desfășurat activitatea în domeniul forestier, în ultimii ani compania a devenit una dintre cele mai mari și cunoscute din domeniul construcțiilor. Cu un venit de 41,3 mil. lei anul trecut, M.I.S Grup Anieș a realizat profit de 5,2 mil. lei.

Tot în anul 1999, Traian Larionesi înființa compania Frasinul care avea ca obiect de activitate exploatarea forestieră, Cu pași mărunți însă a migrat spre domeniul construcțiilor, fiind astăzi una dintre cele mai puternice companii din Bistrița-Năsăud, cu venituri de 105,9 mil. lei și profit de 4,2 mil. lei.

Ceva mai “tânără”, mai exact din 2006, firma Campeador este la fel una dintre cele mai profitabile companii din doemniul construcțiilor din Bistrița-Năsăud. Anul 2018 l-a încheiat cu o cifră de afaceri de 20,1 mil. lei și profit de 4 mil. lei.

Categories: Business in top

About Author