Cine face angajări săptămâna aceasta și ce cerințe au patronii bistrițeni

Cine face angajări săptămâna aceasta și ce cerințe au patronii bistrițeni

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistrița-Năsăud a publica noua listă cu locurile de muncă disponibile. În această săptămână sunt scoase la bătaie nu mai puțin de 369 de locuri de muncă.

Cele mai multe angajări le face compania Leoni. Producătorul german de cablaje are nevoie de 150 de muncitori necalificați la ambalarea și montarea pieselor, posturi pentru care se cer minim 8 clase. Leoni mai are nevoie de șef birou calitate (studii superioare tehnice și vechime 2 ani – 1 post), inginer calitate (studii superioare tehnice – 1 post) și inginer studii de timp și normare (studii superioare tehnice – 1 post).

Pentru cei care doresc să lucreze în comerț cu amănuntul, lanțul de magazine Profi are disponibile 2 posturi de casier, 1 post de lucrător comercial, 1 post de recepționer marfă și un post de vânzător. Pentru toate posturile de muncă scoase la bătaie angajatorul cere minim studii medii.

Angajări face și grupul TeraPlast. În cadrul companiei sunt disponibile următoarele locuri de muncă: manager de produs (studii medii și vechime 3 ani – 1 post), analist servicii clienți (studii superioare – 1 post), reprezentant comercial (studii superioare și vechime 1 an), sculer matrișer (studii medii – 1 post), reglator mașini de prelucrare mase plastice (studii medii – 1 post), operator la mașini unelte cu comandă numerică (studii medii – 4 posturi) operator prelucrare mase plastice (studii medii – 5 posturi), conducător auto transport rutier mărfuri (studii medii – 2 posturi) și muncitor necalificat la ambalarea și montarea pieselor (studii medii – 3 posturi).

Compania Electroconstrucția Elco anunță că are disponibile următoarele locuri de muncă: agent vânzări (1 post), electrician (3 posturi), lăcătuș mecanic (1 post), muncitor necalificat în construcții (2 posturi) și sudor (1 post). Angajatorul cere experiență în domeniu pentru toate posturile, excepție făcând cele pentru muncitor necalificat în construcții.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*