COMELF accelerează pe linia inovației: pregătește fabricația pe modele 3D

COMELF accelerează pe linia inovației: pregătește fabricația pe modele 3D

COMELF Bistrița și-a propus pentru 2021 un buget de investiții în valoare de 1,17 mil. euro și pune accent în continuare pe cercetare și pe parteneriate cu universitățile tehnice din țară, ca să dezvolte produse și soluții noi.

Investițiile propuse în 2021 vor duce la îmbunătățirea procesului de sudură și la creșterea capacității de producție și a calitatii pentru anumite operații. În plus, este asigurată co-finanțarea proiectului legat de instalarea de panouri fotovoltaice pe acoperișul uneia dintre fabrici.

Programul de investiții va fi realizat cu surse financiare proprii și/sau prin credite bancare. Compania va investi în continuare și în Departamentul de proiectare, care, pe lângă activitatea specifică are și preocupari legate de pregatirea fabricației pe modele 3D de produse și soluții noi. COMELF are dezvoltate parteneriate cu universități tehnice din România, cu care realizează în permanență un schimb de experiență pentru identificarea și dezvoltarea de produse noi. Spre exemplu, compania a semnat un contract de cercetare cu Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, având ca obiect execuția unui produs destinat persoanelor cu dizabilități, cu finalizare în 2022.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*