Consiliul Județean cere acordul de mediu pentru noul Stadion. PNL tace.

Consiliul Județean cere acordul de mediu pentru noul Stadion. PNL tace.

Proiectul construcției unui stadion de 10.000 de locuri în Complexul Wonderland de la Unirea face pași mici înainte, deocamdată la nivel de documente. Recent, Consiliul Județean a cerut APM acordul de mediu, un document vital în dosar.

Președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, a repetat în mai multe rânduri că bistrițenii au nevoie de o astfel de investiție, care să fie dedicată sportului profesionist. Inițiativa a fost susținută atunci și de Daniel Suciu, fostul ministru al Dezvoltării Regionale, care a reușit la un moment dat “să prindă” investiția în Lista Sinteză a MDRAP, cu proiecte de finanțat.

Stadionul ar veni în completarea Complexului Wonderland, alături de viitoarea Sală Polivalentă și de celelalte facilități sportive contractate deja și aflate în execuție.

Stelian Dolha, unul dintre liderii PNL la acea oră, astăzi prefect, a criticat dur oportunitatea unei astfel de investiții, catalogând-o “o fumigenă”, neoportună pentru județ, mai ales în condițiile în care “o treime din județ nu are apă potabilă”.

De câteva luni, totuși, nu prea au existat luări de poziții cu privire la proiectul noului stadion. Consiliul Județean continuă, iată, demersurile pentru întocmirea documentației, așteptând să vadă poziția Guvernului liberal cu privire la finanțarea lucrărilor.

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*