Transilvania Broker a zburat în primele 9 luni din 2020. Profit mai mare cu 20,5%

Transilvania Broker a zburat în primele 9 luni din 2020. Profit mai mare cu 20,5%

Compania bistrițeană Transilvania Broker de Asigurare, listată la BVB, a înregistrat în primele 9 luni ale acestui an un profit net de 4,04 milioane de Lei, cu 20,5% în plus față de suma raportată la finele trimestrului 3 al anului 2019.

Veniturile au înregistrat de asemenea o sporire substanțială față de aceeași perioadă a anului trecut, ajungând la 57,2 milioane de Lei, în comparație cu 52,7 milioane de Lei în T3 2019. Astfel, veniturile totale din exploatare au avut o creștere de 8,7% în perioada raportată.

În T3, compania și-a concentrat eforturile pe îmbunătățirea calității serviciilor și standardizarea procedurilor de lucru, dar și pe definitivarea mai multor proiecte care vor marca direcția companiei pentru următorii ani. Unul dintre acestea este dezvoltarea platformei de vânzare online, într-o perioadă în care tot mai mulți clienți se reorientează către servicii în mediul digital.

Rezultatele obținute la finalul trimestrului 3, în condiții nu tocmai prielnice, demonstrează, încă o dată, stabilitatea afacerii și faptul că a fost construită pe baze dintre cele mai solide. Avem o rețea profesionistă de colaboratori, servicii și departamente bine închegate, integrate, cu oameni bine pregătiți, cărora le mulțumim pentru întreaga lor implicare”, a declarat Gabriel Login, fondator și acționar principal al Transilvania Broker.

Avem, de asemenea, investitori mulțumiți, atât prin prisma dividendelor substanțiale distribuite odată cu listarea la Bursa de Valori București, cât și prin dinamica pozitivă a prețurilor acțiunilor. Acum când ne apropiem de intrarea în al 15-lea an de funcționare, perspectivele sunt dintre cele mai favorabile. Investim consistent în digitalizare, marketing, online, ne dezvoltăm permanent structura de personal, creăm noi servicii, fiind în permanență conectați la tot ce se întâmplă în piață. Avem toate motivele să credem că, împreună, vom reuși în scurt timp să devenim cel mai puternic broker de asigurare din România.” – a mai spus Login.

După nouă luni din acest dificil an 2020 sunt multe lucruri care s-au schimbat în jurul nostru, sunt multe lucruri care probabil nu vor mai fi la fel, dar cu toate acestea sunt și câteva lucruri care nu se vor schimba niciodată. Printre ele, implicarea partenerilor și colegilor noștri care este la cote extraordinare și anul acesta, dovedind o dată în plus că fiecare an care trece sudează și mai mult organizația, proiectele noastre – tot mai ambițioase, tot mai aplicate vremurilor și rezultatele care nu întârzie să apară, relația tot mai strânsă cu investitorii noștri cărora le oferim rezultate pozitive de 3 ani și vom continua s-o facem” a spus și Dan Niculae, director general și președinte al Transilvania Broker.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*