Consiliul Județean plătește 6,2 mil. lei pentru modernizarea unei clădiri de birouri

Consiliul Județean plătește 6,2 mil. lei pentru modernizarea unei clădiri de birouri

Este vorba despre clădirea pe care CJ BN o are pe strada Păcii și unde în prezent funcționează Serviciul Salvamont și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară de Gestionare a Deșeurilor Municipale. Construcția nu a mai fost reabilitată și are neapărat nevoie de intervenții. 

“Construcția nu mai corespunde cerințelor actuale ale beneficiarului. O problemă importantă o reprezintă lipsa spațiilor necesare unei bune desfășurări a activității. Bunurile sunt insuficiente, lipsesc spațiile comune, grupurile sanitare sunt insuficiente”, explică reprezentanții Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

Cu cele 6,4 mil. lei pe care CJ BN le pune la bătaie ar urma să fie extinse spațiile pentru birouri, să fie realizată o sală de ședințe pentru 30 de persoane, să fie instalat un sistem de monitorizare, să fie amenajate spații de depozitare și arhivare și să fie amenajate grupuri sanitare. Lucrări se vor face și la partea exterioară a clădirii (burlane, finisaje), dar și în ceea ce privește curtea sau locurile de parcare.

Lucrările vor fi executate de compania Tomoroga Construct care le-a contractat cu suma de 6,2 mil. lei.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*