Constructorul FLAELY Grup va executa parcul de aventuri de la Parva

Constructorul FLAELY Grup va executa parcul de aventuri de la Parva

Compania FLAELY Grup a câștigat licitația organizată de comuna Parva pentru realizarea parcului tematic, o investiție de aproape 1 mil. lei finanțată prin Programul Național de Dezvoltare Rurală.

Proiectul presupune amenajarea unui parc tematic care să conțină două zone de interes distincte: una de picnic si una pentru aventuri. În plus, vor exista parcări pentru autoturisme și autocare precum și o clădire administrativă, dotată cu grupuri sanitare.

“Zona de picnic constă într-o amenajare cu trei foișoare din lemn, șase mese cu bănci în sistem monobloc și două grătare prefabricate. (…) Tot în această zonă (n.n. – a parcului) se va amenaja platforma pentru colectarea deșeurilor menajere, se va realiza un pod pe frânghii pentru traversarea râului Rebra înspre partea de parc de aventură și se va amenaja accesul către punctul de plecare a tirolienei pentru adulți. Zona parcului de aventuri va conține traseele de aventură diferențiate pentru copii și adulti, două tiroliene, una pentru adulti, a doua pentru copii, o zonă pentru practicarea tenisului de masă în aer liber“ – arată propunerile din proiect.

În plus, vor fi asigurate iluminatul cu panouri fotovoltaice, dotarea parcului cu elemente de mobilier urban și introducerea unui trenuleț turistic care va transporta turiștii din Parva la parc și retur.

FLAELY Grup, firmă de construcții prezentă în Parcul Industrial Sărata, este deținută de Viorica Petrina și a rulat 4,7 mil. lei în 2019, cu 21 de angajați.

Categories: Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*