Cu +7% în 2019, distribuitorul de băuturi ROXANA se apropie de pragul de 80 mil. lei venituri

Cu +7% în 2019, distribuitorul de băuturi ROXANA se apropie de pragul de 80 mil. lei venituri

Roxana SRL, cel mai mare distribuitor de băuturi alcoolice și răcoritoare din Bistrița-Năsăud, a înregistrat un plus de 7% al veniturilor în 2019 și se apropie de pragul de 80 de milioane lei.

Compania fondată de antreprenorul Ionel Ropan are peste 100 de angajați și operează un depozit de băuturi (fiind reprezentant zonal pentru Ursus, Pepsi și Tuborg), patru magazine proprii și un Cafe Bar.

Avem patru divizii, peste 2.000 de parteneri cu care lucrăm și o flotă auto înnoită. Suntem poziționați strategic, la granița între județele Bistrița-Năsăud, Cluj și Sălaj și vrem să profităm de asta. Estimăm o creștere cel puțin similară și în 2020, deși avântul supermarket-urilor multinaționale ne pune mari probleme, nouă, distribuitorilor locali. Din fericire, zonele rurale vor avea în continuare de noi, pentru că multinaționalele merg în general în aglomerările urbane. E logic că numărul distribuitorilor locali va scădea, dar noi vrem să rămânem în picioare și, mai mult, vrem să fim cei mai buni dintre cei care rămân în picioarespune Ionel Ropan, managerul Roxana SRL.

Categories: Business in top

About Author