Cu 800.000 lei la Târlișua se va construi o grădiniță nouă

Cu 800.000 lei la Târlișua se va construi o grădiniță nouă

Noua grădiniță va fi construită în apropiere de școala din loclaitate și va fi dotatădupă ultimele standarde. Primăria Târlișua pune la bătaie 806.900 lei pentru realizarea și dotarea grădiniței.

“Odată cu dezvoltarea comunei Târlișua a apărut și necesitatea dotării cu școli și grădinițe moderne și corespunzătoare normelor în vigoare. Astfel, prin intermediul proiectului “Construire clădire cu destinație grădiniță cu program normal în localitatea Târlușia, comuna Târlișua, județul Bistrița-Năsăud ” se dorește atât construirea acestui obiectiv, cât și îmbunătățirea calității infrastructurii educaționale în scopul asigurării unui proces educaționa la standarde europene ”, spun cei de la Primăria Târlișua.

Grădinița va fi dotată cu sală de grupă, bibliotecă, sală polivalentă, o sală profesorală și grup sanitar. Toate instalațiile, mobilierul și dotările necesare vor fi făcute după cele mai înalte standarde, iar Primăria Târlișua caută o firmă care se se ocupe de lucrări. Licitația se va desfășura în 7 octombrie și câștigător va fi ofertantul care va cere cel mai mic.

Categories: Local

About Author