Cu un buget de 8,1 mil. lei, Spitalul Județean caută dezinfectanți

Cu un buget de 8,1 mil. lei, Spitalul Județean caută dezinfectanți

Spitalul Județean de Urgență Bistrița caută o firmă de la care să cumpere dezinfectanți. Bugetul pus la bătaie este de 8,1 mil. lei, iar licitația va avea loc în 24 august.

Conform caietului de sarcini, unitatea medicală are nevoie de dezinfectant pentru instrumentar nivel înalt, dezinfectant pentru instrumentar nivel mediu, dezinfectant Plus pentru sistemul de dezinfecție cu aburi Hygienio, dezinfectant degresant și igienizant cu clor activ, dezinfectant endoscopie, șervețele cu dezinfectant de nivel mediu pentru suprafețe și dispozitive medicale, clor pastile pentru dezinfecția suprafețelor mixte nivel înalt, dezinfectant pentru dezinfecția suprafețelor și dispozitivelor medicale rezistente la alcool de nivel înalt prin ștergere sau pulverizare, covorașe antibacteriene, dezinfectant lichid pe bază de alcool pentru mâini, dezinfectant pentru dezinfecțita aeromicroflorei prin nebulizare, dezinfectant pentru dezinfecția suprafețelor mixte nivel intermediar și dezinfectant pentru dezinfecția mâinilor prin spălare.

Operatorii economici ce depun oferta trebuie să dovedească o formă de înregistrare în condițiile legii din țara de rezidență, din care să reiasă că operatorul economic este legal constituit, că nu se află în niciuna dintre situațiile de anulare a constituirii precum și faptul că are capacitatea profesională de a realiza activitățile care fac obiectul contractului”, anunță conducerea Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*