DAN Steel, în genunchi. Azi, Tribunalul a admis și executarea firmei din Negrești Oaș

DAN Steel, în genunchi. Azi, Tribunalul a admis și executarea firmei din Negrești Oaș

Tribunalul Satu Mare a admis astăzi apelul ArcelorMittal Zenica (Bosnia), înaintat prin casa de avocatură Rus&Partners, și a dispus executarea silită a companiei DAN STEEL Negrești Oaș, până la recuperarea unei creanțe ce depășește 2 mil. euro.

Instanța Tribunalului a întors practic pe dos soluția Judecătoriei Negrești Oaș, care respingea în luna februarie, ca neîntemeiată, cererea reprezentanților ArcelorMittal. Începând din acest moment, avocații creditorului au undă verde pentru a încerca să recupereze datoria de la grupul DAN Steel.

Cel puțin trei mari creditori luptă, de fapt, pe fronturile mai multor instanțe judecătorești să-și recupereze creanțele. DAN Steel Beclean se află deja în executare silită de ceva vreme și există mai multe cereri către instanțe care o cer în insolvență. Dan Steel Negrești Oaș însă, cea de-a doua mare firmă a antreprenorului Dan Vasile, care a raportat de curând profit de peste 9 mil. lei în 2019, părea intangibilă. Judecătorii din Negrești Oaș au refuzat în mai multe rânduri executarea ei. Tribunalul Satu Mare a decis astăzi că ei s-au înșelat.

Cele două firme au împreună peste 400 de angajați.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*