DATACOR Bistrița a livrat prima centrală fotovoltaică pentru DECATHLON

DATACOR Bistrița a livrat prima centrală fotovoltaică pentru DECATHLON

Datacor Green Energy, divizia de energie regenerabilă a companiei bistrițene DATACOR, a finalizat lucrările la un sistem fotovoltaic pentru unul dintre cele mai cunoscute branduri din retail: DECATHLON.

Centrala fotovoltaică a fost instalată pe acoperișul magazinului Decathlon din Ploiești și are o putere instalată de 200 kWp, producția anuală estimată fiind de 247 MWh.

”În 2019, Decathlon și-a asumat la nivel global obiectivul ca până în 2026 să reducă emisiile de CO2 pe scope 1&2 cu 90%, raportându-se la anul de referință 2016. (…) Am căutat un partener care împărtășește aceleași valori cu cele ale companiei noastre și le-am găsit în Datacor România. Împreună cu cei de la Datacor am reușit implementarea primului proiect fotovoltaic la magazinul nostru, Decathlon Ploiești, urmând să implementăm proiecte similare și la alte magazine Decathlon din România, până la final de 2023” – susțin reprezentanții Decathlon.

Datacor Green Energy are în portofoliu numeroși beneficiari în mai multe județe ale țării cărora le-a instalat sisteme fotovoltaice la cheie, printre care și multe companii bistrițene: WinterCom, BisBags, Varodimex, MetalFortex sau Eurocompozite.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*