De azi, SUPERCOM deretică și în Cluj-Napoca, cu un contract-cadru pe 5 ani

De azi, SUPERCOM deretică și în Cluj-Napoca, cu un contract-cadru pe 5 ani

În decembrie 2020, bucureștenii de la SUPERCOM, cei care asigură curățenia în Bistrița, au câștigat licitația și pentru salubrizarea unei părți din Cluj-Napoca, într-un acord cadru pe 5 ani, cu valoare estimată de cca. 80 mil. lei. Cealaltă jumătate o orașului o asigură compania Bratner.

Începând de astăzi, SUPERCOM intră efectiv în pâine la Cluj.

“În urma câștigării licitației, o nouă firmă de salubritate STRADALĂ, Supercom S.A., își începe de luni activitatea în Cluj-Napoca (sectorul vest, fostul Rosal). Am verificat dotările și echipamentele necesare derulării activității de salubritate stradală, conform caietului de sarcini care a stat la baza licitației de salubritate stradală. Atât eu, cât și clujenii, așteptăm lucrări de calitate, intervenții cu echipamente moderne, electrice, nepoluante, curățenie la standarde europene, atât pe carosabil, cât și pe trotuare. Așteptăm o „competiție a curățeniei” între cele două firme de salubritate stradală care operează în Cluj-Napoca (Supercom și Bratner), în respect deplin față de cetățean și față de banul public.” a transmis, pe Facebook, primarul Emil Boc.

SUPERCOM a contractat recent un credit de 25 mil. lei de la First Bank, care să-i asigure cash-flow-ul, pentru care a girat cu o mulțime de proprietăți și creanțe din contracte încheiate cu diverse primării, asumându-și inclusiv că nu va distribui dividende acționarilor.

Fostul parlamentar Ilie Ciuclea este acționarul majoritar (53%) al companiei.

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*