DIMEX are șanse să ia un contract mare la Spitalul Clinic de Urgență Târgu Mureș

DIMEX are șanse să ia un contract mare la Spitalul Clinic de Urgență Târgu Mureș

DIMEX 2000 Company are șansa de a câștiga un contract de 23,5 de mil. lei fără TVA la Spitalul Clinic de Urgență Târgu Mureș. În urma licitației, Contrascom Bența – firma familiei Bența din Târgu Mureș (Hotel Apollo, Caparol, imobiliare etc) – a fost desemnată câștigătoare. DIMEX a contestat rezultatul la CNSC și a obținut anularea acestuia.

Compania bistrițeană a contestat oferta Contrascom Bența, ca fiind neconformă, și, recent, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) a decis că DIMEX are dreptate și oferta câștigătorului trebuie reevaluată.

Conducerea spitalului din Târgu-Mureș a demarat la începutul lunii aprilie 2019 licitația estimată la 23,5 mil. lei fără TVA pentru obiectivul “Proiectare și execuție corp clădire prin extindere și etajare O și P, pentru amenajare spitalizare de zi” în cadrul instituției. Potrivit www.zi-de-zi.ro, este vorba despre construirea unui corp de clădire cu 3 etaje, cu o arie totală utilă de 2680 mp. Clădirea va avea un număr de 96 de paturi de spitalizare din care 17 paturi pentru copii și 79 pentru adulți și aici își vor desfășura zilnic activitatea 60 de medici, 40 de asistenți medicali și 20 de angajați reprezentând personal auxiliar și administrativ.

Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș este cea mai mare unitate sanitară publică din Transilvania, având în prezent peste 3.900 de angajați, 1.089 de paturi pentru spitalizare continuă (din care 939 pentru adulți și 15 pentru copii), precum și un număr de 123 de paturi pentru spitalizare de zi (plus 12 paturi pentru însoțitori).

DIMEX 2000 Company, controlată de familia Scurtu, a avut în 2018 venituri totale de 187,8 mil. lei, cu 223 de angajați. Firma are angajate lucrări la nivel național, dar cu prioritate în județele Bistrița-Năsăud, Maramureș, Mureș, Hunedoara și Caraș Severin.

 

 

Categories: Business in top

About Author