Doi constructori bistrițeni extind canalizarea la Dăbâca, în județul Cluj

Doi constructori bistrițeni extind canalizarea la Dăbâca, în județul Cluj

Asocierea Tomoroga Construct – Îndemânarea Prodcom va realiza extinderea rețelei de canalizare menajeră în comuna Dăbâca din județul Cluj, o investiție totală de 15,3 mil. lei.

Bistrițenii au câștigat licitația în data de 3 octombrie a.c. Lucrările vor fi executate în satele Dăbâca și Paglișa, iar canalizarea proiectată va avea lungimea de 21,6 km.

Tomoroga Construct este compania care a realizat în urmă cu aproape 10 ani prima etapă a introducerii canalizării în Dăbâca. Firma a derulat în ultimii ani mai multe proiecte în județele Cluj și Bistrița-Năsăud, cel mai reprezentativ fiind restaurarea Castelului Banffy din Bonțida, aproape de finalizare în această perioadă.

Îndemânarea Construct este una dintre cele mai mari companii de construcții bistrițene, cu lucrări de infrastructură ample în mai multe județe ale țării.

“Este normal să fim atenți la lucrările de infrastructură corect bugetate, fie ele în Bistrița-Năsăud sau în proximitate. Alte județe, precum Clujul, sunt în urma județului nostru în privința lucrărilor de infrastructură – drumuri, apă, canalizare – și derulează în viitorul apropiat aceste investiții. Va fi mult de lucru în aceste zone și vom încerca să intrăm și noi în licitații și să câștigăm lucrări” – a spus, pentru Bistrița Business, Bogdan Tomoroga, reprezentantul asocierii de la Dăbâca.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*