După Bistrița-N, sucevenii de la Dorna Medical se extind spre județele limitrofe

După Bistrița-N, sucevenii de la Dorna Medical se extind spre județele limitrofe

Dorna Medical, un business românesc din piaţa de servicii medicale private şi de laborator, înfiinţat de antreprenorii Rodica şi Roman Boca, s-a extins din judeţul Suceava în mai multe zone vecine şi urmăreşte intrarea pe piaţa din Cluj.

”Dorna Medical este un business regional cu tendință națională. Noi suntem aproximativ 500 de colegi în firmă. Ne-am dezvoltat în județul Bistrița-Năsăud și acum ne dezvoltam și în județul Maramureș. Suntem în județul Botoșani, ne extindem investiția din județul Iași. Avem prezență în județul Mureș, cu tendință de dezvoltare și în Cluj. Deja suntem în negocieri pe anumite zone unde închiriem sau cumpărăm spații ca să putem să investim și acolo.”, a spus antreprenorul Roman Boca în cadrul emisiunii ZF Private Health.

Antreprenorii se dezvoltă, iar în cazul Dorna Medical cifra de afaceri în 2021 a fost de 14 mil. euro, în creştere cu 55% faţă de anul anterior.

Dorna Medical numără cinci laboratoare medicale de analiză, mai multe puncte de recoltare, centre de imagistică şi policlinică în zona de nord-est a țării.

Categories: Brands, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*