EXCLUSIV: Cine a cumpărat cu 750.000 euro terenul de 1 ha al NICMAR DANCI, situat pe Zefirului?

EXCLUSIV: Cine a cumpărat cu 750.000 euro terenul de 1 ha al NICMAR DANCI, situat pe Zefirului?

Compania NICMAR DANCI a reușit să vândă fostul său sediu – teren și clădiri – din strada Zefirului 7, în zona industrială. Sursele noastre din piața imobiliară susțin că RAAL Bistrița este cumpărătorul, iar tranzacția s-a realizat la cca. 750.000 de euro. 

BistritaBusiness.ro a anunțat încă din septembrie că producătorul de confecții metalice Nicmar Danci, controlat de antreprenorul Aurel Danci, caută cumpărător pentru proprietatea de pe Zefirului, pentru a-și concentra activitatea în halele cumpărate în fosta ARIO, pe pasarela veche a orașului. Proprietatea vândută către RAAL înseamnă aproape 1 hectar de teren, o clădire de birouri, trei hale și trei anexe. Suprafața construită depășește 3000 mp, însă imobilele sunt nemodernizate.

Negocierile cu RAAL au fost firești, pentru că producătorul de radiatoare și sisteme de răcire este într-o continuă expansiune și are capital pentru acest lucru. În plus, Nicmar Danci colaborează de mai mulți ani cu RAAL, ultimul proiect comun fiind și cel mai spectaculos: un utilaj multifuncțional, cu rotire de 360 grade, care are utilizări în agricultură, industrie, întreținerea spațiilor verzi etc.

RAAL tocmai a cerut avizul de mediu pentru o investiție nouă pe platforma de la Prundu Bârgăului, o hală de cca. 10.000 mp spun sursele noastre, dar cu siguranță pregătește o investiție și în Bistrița, pe Zefirului 7.

RAAL a avut afaceri de 233,2 milioane lei în 2016, cu 1808 angajați, iar Nicmar Danci a realizat 10 milioane lei, cu 139 angajați.

Categories: Business in top

About Author