Hotelul Coroana de Aur se reinventează și devine Grand Hotel Coroana!

Hotelul Coroana de Aur se reinventează și devine Grand Hotel Coroana!

Noii proprietari ai hotelului Coroana de Aur au decis ca, în paralel cu investițiile de modernizare a complexului, să implementeze și un proces de rebranding. Astfel, noua denumire este Grand Hotel Coroana, logo-ul a fost schimbat, o noua pagina web a fost creata, paginile de social-media au fost redenumite și au fost demarate mici acțiuni de promovare cu noile elemente.

Reinventing the iconic place / Grand Hotel Coroana / Be iconic. Be grand – sunt doar câteva dintre textele inserate în comunicarea complexului. Investitorii au cochetat și cu ideea numelui Coroana Plaza Hotel, însă au renunțat în favoarea Grand Hotel Coroana.

Frații Moldovan de la Crama Jelna, împreună cu antreprenorul Florin Font (maramureșean – cu afaceri imobiliare, construcții și restaurant în Bistrița), au achiziționat hotelul Coroana de Aur la licitația din decembrie 2023. Prețul acceptat de lichidatorii de la CITR a fost de 4,14 mil. euro (TVA inclus).

În ultimele luni, restaurantul și zona de lobby ale hotelului au căpătat o nouă față, în urma investițiilor derulate de Drosera Building, compania prin care s-a făcut achiziția.

“Ne-am decis de ceva vreme să depunem ofertă pentru Coroana de Aur, va fi o completare extraordinară la businessul pe care-l avem noi deja la Jelna. Am mers în parteneriat (50-50) cu prietenul nostru Florin Font și ieri am semnat contractul cu CITR. Avem termen 30 de zile să facem transferul proprietății și apoi vrem să ne apucăm de lucru! Este mult de renovat la Coroana de Aur, vom începe cu restaurantul și cu zona de recepție. Desigur, vom avea grijă și la rezervările și contractele în derulare, activitatea nu va fi întreruptă. Preluăm și angajații din acest moment. Cu experiența pe care o avem la Jelna, credem că vom readuce Coroana de Aur la strălucirea pe care o merită!” – spunea, la momentul achiziției, Daniel Moldovan.

Hotelul Coroana de Aur, poziționat în centrul Bistriței, are 98 de camere (67 la 4 stele, 31 la 3 stele),restaurant și alte încăperi necesare funcționării. Terenul aferent proprietății este are o suprafață de 2958 mp.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*