Fabrica, terenurile și alte bunuri ale FLORSYSTEM scoase iar la licitație. Cine dă 6 milioane lei?

Fabrica, terenurile și alte bunuri ale FLORSYSTEM scoase iar la licitație. Cine dă 6 milioane lei?

Mai multe proprietăți din Bistrița ale companiei FLORSYSTEM SPORT, aflată în faliment, sunt scoase iarăși la vânzare de lichidatori, pe finalul lunii februarie.

Prima licitație este pentru hala de producție, sediul administrativ și terenul aferent (1302 mp), din Drumul Cetății nr.2J, acolo unde fostul producător de echipamente sportive și-a desfășurat activitatea. Prețul solicitat: 1.128.515 lei, plus TVA. Împreună cu acestea, lichidatorii vând și un teren de 5010 mp, vecin cu prima proprietate, la prețul de 703.335 lei plus TVA. Licitația va avea loc în data de 20 februarie.

Într-o altă licitație, programată pentru 27 februarie, lichidatorii vând mai multe spații de locuit situate la nivelurile superioare ale Hotelului KRONE, de pe strada Grănicerilor, spații care au fost girate în folosul Florsystem Sport. Prețul total solicitat pentru acestea este de 3.935.822 lei.

În final, lichidatorii speră să obțină din aceste bunuri aproape 6 milioane lei.

În perioada când falimentul devenise inevitabil (2011/2012), asociațiii Florysystem, alături de alți trei parteneri, au creat compania Metal Fitness, cu același obiect de activitate, care a avut în 2016 afaceri de 600.000 euro, producând echipamente profesionale pentru fitness.

Trecerea de la una la alta s-a făcut cam așa:

 

Categories: Local

About Author