Ferma companiei MIRO este scoasă din nou la licitație! Prețul de pornire e 3,1 mil. euro, plus TVA

Ferma companiei MIRO este scoasă din nou la licitație! Prețul de pornire e 3,1 mil. euro, plus TVA

Ferma de 172 ha de la Pietriș a companiei MIRO (aflată în faliment) este scoasă la vânzare de lichidatorul CITR Filiala Sibiu. Prețul de pornire este de 3,1 mil. euro plus TVA, iar licitația va avea loc în 13 martie. 

Casa de Insolvență Transilvania scoate la licitație, prin negociere directă, ferma pomicolă aflată în patrimoniul companiei MIRO deținută de antreprenorul Ioan Măgădan.

La licitație va fi scos un teren extravilan cu suprafața de 6,7 hectare, teren pe care sunt construite mai multe clădiri agricole. Un alt teren scos la vânzare are suprafața de 0,9 hectare și este plantat cu meri, pruni, caiși, cireși și viță de vie. La aceeași licitație sunt scoase la vânzare și câteva bunuri mobile specifice activității desfășurate și plantații pe terenuri ADS.

Printre dotările fermei se numară utilaje de prelucrat terenul, tractoare, echipamente de depozitat (boxpaleți și navete) și echipamente de aplicat tratamente. Proprietatea scoasă la vânzare mai include clădiri administrative și spații de lucru cu o suprafață utilă de 912 mp, respectiv o clădire pentru cazarea muncitorilor zilieri, cu o suprafață utilă de 476 mp.

Cea mai importantă facilitate este reprezentată de o hală industrială cu suprafața utilă de 2.383 mp, care include 12 celule frigorifice cu atmosferă controlată, care permit depozitarea a 2.000 tone de fructe.

“În cazul în care nu există niciun licitant valabil înscris pentru întregul amplasament/activ, în cadrul aceleiași sedințe de licitație amplasamentul se va putea vinde pe pachete”, anunță lichidatorul.

Categories: Business in top

About Author