Managerul Parcului Industrial Bistrița își întrerupe contractul. Cine va fi înlocuitorul lui?

Managerul Parcului Industrial Bistrița își întrerupe contractul. Cine va fi înlocuitorul lui?

Managerul Parcului Industrial Bistrița Sud, Iulius Dumitru, își va întrerupe mandatul începând cu data de 30 aprilie 2018, susțin surse din cadrul Consiliului Local, acționarul majoritar al parcului. Motivul plecării lui Dumitru este legat de un proiect personal în consultanță financiară, proiect pe care nu-l mai poate amâna.

Începând cu 1 iunie, Primăria Bistrița va trebui să angajeze un alt manager pentru platforma industrială de la Sărata. În acest moment, viceprimarul Gelu Muthi, desemnat de primarul Ovidiu Crețu să supravegheze activitatea parcului industrial, caută persoana potrivită pentru a-l înlocui pe Dumitru.

Economistul Iulius Dumitru a preluat conducerea parcului în urmă cu 5 ani și are ca rezultat principal semnarea a 10 contracte cu companii care derulează sau vor derula investiții pe platforma industrială. Echipa formată de Dumitru a promovat parcul la nivel local și național, a purtat negocieri cu companii românești și străine, a organizat evenimente de prezentare, a efectuat vizite de lucru la mai multe parcuri industriale din țară pentru a găsi modele de lucru. Vom reveni.

Categories: Business in top

About Author