SIEMENS va livra un Computer Tomograf, de 2,5 mil. lei, Spitalului Orășenesc din Năsăud

SIEMENS va livra un Computer Tomograf, de 2,5 mil. lei, Spitalului Orășenesc din Năsăud

Compania SIEMENS a fost desemnată câștigătoare a licitației pentru furnizarea unui CT cu 64 de secțiuni către Spitalul Orășenesc „Dr. George Trifon” din Năsăud. Valoarea totală a contractului este de 2,1 mil. lei, fără TVA, sumă finanțată parțial de la bugetul de stat.

În decembrie 2023, primarul oraşului Năsăud, Dorin Vlaşin, anunţa că un nou CT (Computer-Tomograf) va ajunge la Spitalul orășenesc: „Sunt alături de domnul deputat Robert Sighiartău şi de managerul Daniel Marcu al Spitalului Orăşenesc „Dr. George Trifon” Năsăud pentru a vă mai da o veste bună. Trebuie să-i mulţumim domnului deputat pentru un nou sprijin pentru Spitalul Orăşenesc. Dumnealui, printr-un amendament, mai aduce un milion de lei pentru spitalul de la Năsăud.”, a declarat primarul Dorin Vlaşin.

         „Chiar mă bucur că am putut fi de folos nu numai comunităţii năsăudene, ci acestor peste 100.000 locuitori pe care îi deserveşte acest Spital Orăşenesc din Năsăud. Am reuşit să aduc prin bugetul de stat un milion de lei pentru a se achiziţiona un CT nou, care va însemna că toţi cetăţenii care au trimitere pot să se deconteze prin Casa de Asigurări de Sănătate, adică să beneficieze de servicii gratuite. Mă bucur că am putut fi de folos, facem treabă bună împreună şi sper să treceţi cât mai rar pe la spital”, a adăugat deputatul Robert Sighiartău.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*