FRASINUL începe azi lucrările la centura Comarnic, lucrare de 281,6 mil. lei

FRASINUL începe azi lucrările la centura Comarnic, lucrare de 281,6 mil. lei

Compania bistrițeană FRASINUL începe astăzi lucrările pe șantierul Centurii Comarnic, cu termen de finalizare noiembrie 2024, a anunțat Consiliul Judeţean (CJ) Prahova.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, va fi prezent, azi, 6 noiembrie, la Comarnic, la demararea lucrărilor de construcţie, un proiect de infrastructură esenţial pentru descongestionarea circulaţiei rutiere pe Valea Prahovei. Centura va ocoli oraşul Comarnic şi DN 1 prin vest, va avea o lungime de aproape 6 km şi două benzi de circulaţie. În cadrul proiectului, vor fi construite trei poduri noi şi va fi dublat podul peste râul Prahova de pe DJ 101R. În acelaşi timp, se va construi un pasaj peste râul Prahova şi calea ferată Ploieşti-Braşov, precizează sursa citată.

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, a semnat, în 22 mai 2023, contractul de proiectare şi execuţie a Centurii Comarnic. Licitaţia pentru acest obiectiv de investiţii a fost câştigată de asocierea SSC Frasinul SRL (lider) – SC Artehnis SRL, la valoarea totală de 281,6 mil. lei.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*