ATP GRUP a virat spre viitor

ATP GRUP a virat spre viitor

Furnizor de produse și servicii integrate pentru transporturi în ultimii 25 de ani, ATP Group a virat hotărât spre viitor și a trecut și la producția de vehicule sub marcă proprie, punând conceptul de inovație în centrul afacerii.

ATP Group activează din 1995 în domeniul auto ca furnizor de produse şi apoi servicii integrate pentru profesioniștii din lumea transporturilor. Grupul reunește firmele ATP Automotive – producție și distribuție de piese auto pentru camioane, ATP Motors – dealership auto multibrand, ATP Transit – transport internațional și ATP Trucks Automobile – producător de autovehicule de transport rutier și persoane. Începând cu 2019, Grupul a pus accent pe dezvoltarea segmentului producție auto. Astfel a luat naștere o noua marcă auto ATP Trucks, iar autobasculantele și autobetonierele Truston 430 CP 8×4, 100% asamblate la Baia Mare, au început să câștige cotă de piață. La acest portofoliu s-au adăugat ulterior cap tractorul Truston 480 CP 4×2, suprastructurile Stamer și autobuzul electric ATP Bus e-UpCity.

„ATP Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc. Noi am decis și ne-am ales partenerii și furnizorii, a ținut de abilitatea noastră de a înțelege și a face față provocărilor globalizării; de asemenea căutăm să identificăm în continuare parteneri în țară ale căror produse să fie integrate în sistemele noastre de mobilitate. Beneficiile și oportunitățile vin la pachet cu mari provocări și eforturi. Chiar dacă ne aflăm într-o perioadă dificilă, deja prelungită prin prisma crizei sanitare mondiale, nu ezităm să le ținem piept și dorim să arătăm că ATP Group poate contribui la crearea de noi locuri de muncă, oferă motivații tinerilor pentru a se califica și a munci în țară, acționează pentru o dezvoltare continuă ancorată la cererea pieței, poate livra soluții optime și la îndemână pentru cei ce construiesc afaceri în România indiferent de complexitatea proiectelor ce trebuie duse la îndeplinire.” – mai spune Mircea Cirț.

Articolul integral din revista “100 de companii inovatoare din Transilvania” poate fi accesat: AICI

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*