Gabriel Lazany: Proiectul meu pentru stadionul Jean Pădureanu!

Gabriel Lazany: Proiectul meu pentru stadionul Jean Pădureanu!

Gabriel Lazany, candidat al PSD la Primăria municipiului Bistrița, prezent astăzi stadionul Jean Pădureanu, și-a prezentat proiectul pentru acest obiectiv.

GABRIEL LAZANY: ”Este un proiect frumos, de suflet, la care lucrez de aproape un an și care este perfect realizabil în perioada următoare. Vom transforma acest spațiu (n.r. – Stadionul Jean Pădureanu), vom lega Parcul Municipal de stadion și de Pădurea Codrișor. Mai exact, vrem să redăm stadionul bistrițenilor care au trăit atât de multe momente frumoase aici, alături de echipa de suflet, cu noi locuri destinate activităților în aer liber, de skateboarding, badminton, minifotbal, atletism și multe altele”.

Practic, a explicat Lazany, proiectul arată în felul următor:  ”Pe locul primei tribune, vom amenaja o scenă cu toate anexele necesare pentru viitoarele evenimente mari găzduite de orașul nostru. Cealaltă tribună, dinspre râul Bistrița, va fi reconstruită cu spații noi, utilate modern pentru sportivii care își vor desfășura activitatea aici. În spatele acesteia, pe râu, vom avea amenajată o zonă generoasă pentru activități nautice. Locul dinspre tabela de marcaj va fi un spațiu bine delimitat de terenurile private cu care se învecinează, cu funcția de a face trecerea cu un pod pietonal și o pistă suspendată pentru cicliști. În Pădurea Codrișor vom amenaja căi de acces noi pentru plimbări în natură și drumeții. Actuala peluză, care abia mai stă în picioare și reprezintă un adevărat pericol public, va fi transformată și ea într-un spațiu pentru tinerii pasionați de sport. Încă nu am estimat costurile acestei investiții, dar ne bazăm pe finanțări multiple, nu vom avea probleme să găsim bani pentru un astfel de obiectiv”.

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*