GoldPlast a devenit bio-eco și produce ambalaje biodegradabile

GoldPlast a devenit bio-eco și produce ambalaje biodegradabile

Compania producătoare de ambajale flexibile și-a diversificat și extins activitatea de producție și susține cerințele europene privind protecția mediului. Tocmai de aceea a achiziționat, cu fonduri europene, utilaje noi cu care produce ambalaje biodegradabile.

Investiția, făcută anul trecut, se ridică la 1 milion de euro și cu acești bani GoldPlast s-a aliniat directivelor europene privind protecția mediului.

„GoldPlast produce ambajale biodegradabile, certificate și licențiate de un organism de prestigiu în domeniu – TUV Austria”, susține directorul general al GoldPlast, Ioan Stejerean.

Conducerea companiei anunță că până în 2025 are în plan ca 85% din totalul producției anuale de ambalaje să fie biodegradabil.

“Tot pentru a veni în sprijinul eforturilor de a proteja mediul înconjurător , GoldPlast colectează și reciclează deșeurile de material plastic cu ajutorul a 3 utilaje de reciclare/regranulare, transformându-le în materie primă și refolosindu-le în procesul de producție”, mai spune Ioan Stejerean.

Firma GoldPlast a fost înființată în anul 1991 și aparține familiei Stejerean. Compania avea anul trecut o cifra de afaceri de peste 15 mil.lei și 75 de angajați. GoldPlast produce folii, saci, pungi, sacoșe, benzi, celofan, tuburi, conducte, furtunuri și fitinguri din material plastic.

Categories: Business in top

About Author