Noul LIDL din Bistrița, la mâna consilierilor locali

Noul LIDL din Bistrița, la mâna consilierilor locali

Pe strada Andrei Mureșanu, pe un teren ce a aparținut de RAPID SA, urmează să se construiască un supermarket LIDL. Deocamdată, a fost demolată vechea clădire ridicată pe acel teren, iar cei de la Primăria Bistrița anunță că reprezentanții LIDL au depus Planul Urbanistic Zonal pentru consultare publică.

„Perioada în care un Plan Urbanistic Zonal stă în consultare publică este de 45 de zile. După expirarea acestei perioade PUZ-ul se supune la vot în Consiliul Local. Odată ce există acordul consilierilor locali reprezentanții firmei pot continua demersurile și pot cere certificatul de urbanism și autorizația de construire”, a explicat pentru BistrițaBusiness purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistrița, Mihai Ruști.

În prezent, în Bistrița există două magazine LIDL: pe strada Vasile Conta (lângă Polivalentă) și pe strada Calea Moldovei (vis-a-vis de complexul Cibela).

LIDL este un lanț de magazine de tip discount fondat în Germania și în prezent deține peste 10.000 de magazine la nivel internațional. În România, primul magazin LIDL a apărut în anul 2005.

Categories: Business in top

About Author