GOLDTRIP- închirieri autorulote, start-up-ul bistrițean care pune vacanțele pe roți

GOLDTRIP- închirieri autorulote, start-up-ul bistrițean care pune vacanțele pe roți

Să își ia casa în spate și să viziteze de-a lungul și de-a latul România sau chiar alte țări, alături de familie sau de prieteni, a devenit visul tot mai multor români. Diana Budnar, fondatoarea companiei bistrițene GoldTrip – închirieri autorulote, le oferă acum această șansă.

Totul a pornit de la o excursie în Grecia, în 2017, când soții Budnar au văzut pentru prima dată o autorulotă atât de aproape de plajă și au rămas fascinați de acest tip de turism. Au trăit experiența doi ani mai târziu, când au plecat la drum cu o autorulotă închiriată, împreună cu copiii lor, timp de două săptămâni, vizitând tot ce și-au dorit în Ungaria, Austria, Elveția, Italia și Croația.

“E o ocazie unică de a avea mai multe vacanțe într-una singură! Imaginați-vă alături de familie, sau de prieteni, pornind la drum, oriunde doriți, fără restricții, fără program, într-o autorulotă care vă conferă, la dimensiuni reduse, tot confortul unei case obișnuite: paturi, chicinetă, aragaz, baie cu duș și toaletă, televizor, aer condiționat. Mergi cât vrei, stai cât vrei, vizitezi orice loc îți dorești, îți faci propriul program. În plus, marele câștig este timpul petrecut lângă cei dragi într-un spațiu mic dar vesel, mereu în mișcare, experiență care va suda cu siguranță orice grup.” – explică Diana Budnar.

După excursia din 2019, soții Budnar au plănuit să viziteze în 2020 sudul Spaniei. Pandemia le-a dat planurile peste cap și i-a ținut pe lângă casă. Tot pandemia însă, în momentele ei de restricții maxime, le-a servit și o revelație!

“Ne-am dat seama că nu ne vom putea opri din asta și că ar fi o idee grozavă să împărtășim și altora experiența noastră și să-i ajutăm să facă pasul spre turismul cu autorulota. În plină pandemie, acum un an, am cumpărat două autorulote full-option, la care am mai adăugat și noi îmbunătățiri. Le-am pus în circuit. În acest an, am mai achiziționat două și vedem ce va mai urma” – spune Diana.

Criza sanitară din 2020 a fost solul ideal pentru a însămânța o astfel de afacere. Oamenii au suferit din pricina izolării și a restricțiilor și, atunci, o excursie în grup restrâns, care nu implică prea mult contact fizic cu alți oameni, a devenit o soluție ideală. Afacerea soților Budnar a pornit ca din trombă, printr-o simplă promovare în pagina de Facebook a GoldTrip și pe OLX. Clienți din Bistrița, Târgu Mureș, Dej, Cluj-Napoca, Baia Mare, Satu Mare, Alba, chiar București s-au bucurat deja de serviciile GoldTrip. Unii s-au întors în 2021.

“Noi avem sediul companiei în Bistrița, dar locul de plecare și de sosire a autorulotelor este la Reghin. Sezonul a început bine, avem solicitări pentru vară, dar ceea ce ne dorim cel mai tare este ca turiștii să învețe că autorulotele fac față și în sezonul rece, pentru că sunt dotate cu tot ce e nevoie. Ne-ar plăcea ca lângă pârtiile de schi din România, de exemplu, să vedem turiști veniți cu autorulotele, așa cum am văzut în Austria sau Elveția. Dar cred că este doar o chestiune de timp, în 2-3 ani acolo vom ajunge” – a adăugat Diana.

Patru autorulote, trei cu capacitate de 6 locuri și una cu 5 locuri (care are și pat matrimonial), hoinăresc în acest moment prin țară sau străinătate, făcând turiști fericiți.

GoldTrip-închirieri autorulote propune pachete de între 3 și 14 nopți, la prețuri rezonabile.

Voi ce pachet alegeți?

Cercetați aici: www.goldtrip.ro

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*