Hotelul RoSer House deschide, cu stil, sezonul turistic la Colibița

Hotelul RoSer House deschide, cu stil, sezonul turistic la Colibița

 RoSer House, singurul boutique-hotel din stațiunea Colibița, marchează deschiderea sezonului turistic 2018 printr-un eveniment special.

Situat pe malul lacului Colibița, Hotelul RoSer House organizează sâmbătă, 31 martie, începând cu ora 17.00, un brunch&party care va include momente inedite, susținute de vedete de stand-up comedy, finger-food – pregătită de un cooking-artist – muzică live, degustări de vinuri alese. Cei care își doresc o seară de sâmbătă perfectă, într-o locație exclusivistă, pe malul unui lac superb, străjuit de munții ce păzesc parcă liniștea din jur, sunt oaspeții pe care organizatorii îi așteaptă!

Despre RoSer House

Inaugurat în 2017, RoSer House este printre puținele hoteluri high class din stațiunea Colibița. Situat pe malul lacului, hotelul oferă turiștilor servicii de un standard foarte ridicat, aceștia beneficiind de un tratament exclusivist pe toată perioada șederii. RoSer House dispune de 22 de camere pentru cazare, majoritatea cu vedere panoramică spre lac, de un restaurant spațios și elegant, dublat de o terasă, de o piscină exterioară cu acoperiș mobil și apă încălzită. Atent selectat și instruit, personalul hotelului și al restaurantului oferă servicii la nivelul impus de valoarea locației.

Cine sunt artiștii invitați la Colibița?

Gabriel Gherghe. A impresionat atât juriul iUmor cât și publicul de acasă prin umorul său fin. El este câştigătorul Stand Up Fest 2014, face parte din noua generaţie a comediei. Face stand-up comedy din mai 2012 şi a avut spectacole în cele mai cunoscute cluburi de comedie din toată ţară.
Victor Drăgan. Este câştigător al Premiului I la cele mai importante evenimente de profil din ţară, Festivalul Internaţional de Stand-up Comedy (Cluj-Napoca 2016) şi Stand-up Fest (Braşov 2017), având o experienţă de şapte ani în domeniu. A susţinut spectacole pe scenele a diverse cluburi, puburi şi cafenele din toată ţara, fiind numit „cel mai amuzant om din România” de către rudele sale apropiate.

Rezervările vor fi făcute prin telefon, la numerele: 0756 169 534 sau 0745 943 800. Numărul locurilor este limitat. Unica taxă de participare, în valoare de 100 lei/persoană, va fi direcționată spre proiectele profesionale ale artiștilor invitați. Brunch-ul și degustarea de vinuri sunt din partea casei.

Categories: Business in top

About Author