IMM Invest, relansat în această dimineață! În 10 minute, 60 de firme au cerut împrumuturi

IMM Invest, relansat în această dimineață! În 10 minute, 60 de firme au cerut împrumuturi

Programul IMM Invest a fost repornit în această dimineață la ora 09.00, iar în primele 10 minute erau 60 de companii care au aplicat pentru accesarea unei finanțări. Autoritățile anunță că înscrierile online se vor desfășura până la epuizarea plafonului de 15 miliarde lei alocat acestui program.

Procedura va fi reluată de la 0 și îi asigurăm pe antreprenorii care vor accesa aplicația că toți pornesc în Programul IMM INVEST cu șanse egale. Pentru a asigura cele mai bune condițîi pentru IMM-urile solicitante, portalul www.imminvest.ro a fost dezvoltat de către specialiștii Serviciului de Telecomunicații Speciale, care au lucrat neîntrerupt, inclusiv în perioada Sărbătorilor Pascale, pentru a așeza infrastructură informatică a programului IMM INVEST pe cea mai sigură și stabilă platforma tehnologică. De asemenea, aplicațiile au fost evaluate din punct de vedere al securității cibernetice de către echipe din cadrul STS și SRI”, anunțau înainte de reluarea programului reprezentanții Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii.

IMM Invest a fost lansat prima dată în 17 aprilie însă la nici 30 de minute a fost blocat. Reprezentanții Guvernului anunțau că problemele au apărut din cauza numărului foarte mare de accesări, însă au fost voci care au acuzat și un atac asupra site-ului.

Categories: National

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*