Companiile pot publica gratuit anunțuri de angajare pe eJobs

Companiile pot publica gratuit anunțuri de angajare pe eJobs

Platforma de recrutare online eJobs.ro vine în sprijinul companiilor cu o nouă facilitate: posibilitatea de a publica gratuit anunțurile cu job-urile pe care le au disponibile.

”Ultima lună a marcat o încetinire sau, în unele cazuri, chiar o blocare a activităților multor companii. Sigur că au fost și industrii care au explodat în această perioadă și aici mă refer la curierat, retail sau farma, care au înregistrat creșteri ale vânzărilor, însă, la nivel general, s-a resimțit un punct de recul. Cu toate acestea, primim zilnic de la clienți semnale că revenirea se apropie și încep să-și pregătească terenul de pe acum. Alături de ei, depunem eforturi în aceeași direcție, astfel încât să repornim împreună piața muncii cât mai rapid”, spune Bogdan Badea, CEO eJobs România.

eJobs România pune umărul la rezolvarea acestei probleme și anunță că oferă clienților Restart Ad, un anunț gratuit în ediție limitată, menit să vină în sprijinul companiilor care au acum nevoie să își extindă echipele sau care plănuiesc să facă acest lucru în perioada imediat următoare.

Categories: National

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*