În plină criză a finanțelor statului, AEP toacă 1,66 mil. lei pe 8 workshopuri preelectorale, unul la Bistrița!

În plină criză a finanțelor statului, AEP toacă 1,66 mil. lei pe 8 workshopuri preelectorale, unul la Bistrița!

În vreme ce Ministerul Finanțelor propune soluții disperate să peticească bugetul statului, Autoritatea Electorală Permanentă își permite luxul de a toca 1,66 milioane lei pe organizarea a 8 seminarii (workshop-uri/ateliere regionale), în câteva orașe din România, printre care și Bistrița.

Autoritatea Electorală Permanentă organizează în 6 septembrie a.c. o licitație pentru a angaja o firmă specializată în organizarea de evenimente.

“Achizitionarea de servicii pentru organizarea a 8 seminarii (workshop-uri/ateliere regionale)”. Serviciile includ cazare, pachet masă, coffee break, decontare transport dus-întors (așa cum a fost specificat în Caietul de sarcini), furnizarea și distribuirea de materiale promoționale (rucsac și HDD extern) și materiale de lucru, tipărire broșură în 800 de bucăți, închiriere sală, secretariat, asistență tehnică/suport pe perioada derulării seminariilor. Workshop-urile vor fi organizate în: municipiul București, municipiul Piatra-Neamț, municipiul Călărași, municipiul Brăila, municipiul Târgu-Mureș, municipiul Bistrița, municipiul Deva și municipiul Craiova.” – se arată în caietul de sarcini al licitației.

Autoritatea Electorală Permanentă este o instituție administrativă autonomă cu personalitate juridică și cu competență generală în materie electorală, care are misiunea de a asigura organizarea și desfășurarea alegerilor și a referendumurilor, precum și finanțarea partidelor politice și a campaniilor electorale, cu respectarea Constituției, a legii și a standardelor internaționale și europene în materie.

Categories: Bursa, Life & Style, National

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*