ÎNDEMÂNAREA a câștigat extinderea de apă-canal în Prundu Bârgăului, cu oferta de 3,48 mil. lei

ÎNDEMÂNAREA a câștigat extinderea de apă-canal în Prundu Bârgăului, cu oferta de 3,48 mil. lei

ÎNDEMÂNAREA PRODCOM este compania care va extinde rețeaua de apă și apă uzată în comuna Prundu Bârgăului, în urma unei licitații la care au participat 8 ofertanți.

 Pentru extinderea rețelei de alimentare cu apă sunt necesari 2807 metri liniari de conductă, hidranți, cămine din beton prefabricat, instalații de aerisire, cămine de branșament. Pentru canalizare, conform proiectului, sunt necesari 8380 metri liniari de conductă de canalizare din PVC, 1463 metri liniari de conductă de refulare, cămine din beton, stații de pompare, racorduri. Potrivit solicitărilor beneficiarului, toate căminele vor fi amplasate în afara carosabilului.

Constructorul a câștigat licitația cu suma de 3 482 280 lei.

Recent, compania a câștigat și licitația pentru modernizarea zonei pietonale și auto din preajma blocurilor “RAAL” din Prundu Bargaului, cu o ofertă de 1,3 milioane lei.

Îndemânarea Prodcom, cu sediul central în Livezile, este una dintre cele mai dinamice companii de construcții din județ și este deținută de familia Simionca. Businessul familiei Simionca este însă mult mai divers, pe lângă lucrările de construcții publice sau civile mai existând și diviziile de proiectare, de producție și furnizare de agregate pentru construcții, de producție a prefabricatelor din beton etc.

Categories: Business in top

About Author