Ioan Repede, la despărțirea de ROMBAT, distins cu o diplomă de excelență din partea Primăriei Bistrița

Ioan Repede, la despărțirea de ROMBAT, distins cu o diplomă de excelență din partea Primăriei Bistrița

Fostul manager general al ROMBAT SA, Ioan Repede, a primit ieri o diplomă de excelență din partea Primăriei Bistrița, în semn de recunoaștere a activității sale profesionale.

“Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud a găzduit, ieri, un moment special, în care, alături de importanți antreprenori locali, l-am felicitat pe domnul Ioan Repede, cu prilejul retragerii de la conducerea Rombat, după decenii de succes în mediul industrial românesc. Cu această ocazie, i-am înmânat o diplomă de excelență din partea Primăriei Bistrița, ca o recunoaștere pentru prodigioasa activitate desfășurată în plan economic local, național și internațional. Ioan Repede rămâne un excepțional manager și un autentic creștin, un model pentru întreaga comunitate.” – a comunicat primarul Ioan Turc.

După mai bine de trei decenii în fruntea Rombat Bistrița, ajuns la vârsta pensionării, Ioan Repede a făcut un pas în spate, lăsând locul lui Alin Ioanes, un manager clujean, recrutat recent de acționarii sud-africani.

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*