IRUM Reghin și-a expus utilajele agricole și forestiere la Agriplanta și estimează +20% în 2019

IRUM Reghin și-a expus utilajele agricole și forestiere la Agriplanta și estimează +20% în 2019

Producătorul de tractoare agricole și forestiere IRUM Reghin a participat la finalul lunii mai la Agriplanta-Romagrotec, cea mai importantă expoziție dedicată fermierilor în România, care are loc anual la Fundulea, lângă București.

La cea de-a 11-a ediție a evenimentului, desfășurată în perioada 16-19 mai, au participat peste 200 de expozanți din 13 țări care au adunat la standuri aproape 12.000 de vizitatori, în ciuda vremii capricioase. “Suntem siguri că mulți dintre acești vizitatori ne vor călca pragul la Reghin și ne vor deveni clienți. Utilajele expuse de noi s-au bucurat de apreciere din partea fermierilor”, susține Andrei Oltean, directorul de dezvoltare al IRUM Reghin.

Companiile IRUM şi Maviprod, controlate de familia Oltean din Reghin, au ajuns anul trecut la un business cumulat de 47,5 mil. euro, mai mult cu aproximativ 20% faţă de anul anterior. Pentru 2019, antreprenorii estimează o creștere similară, bazându-se pe produsele noi, în special pe TAGRO, tractorul românesc 100% lansat în 2018.

Categories: Business in top

About Author