Jungla Park din Winmarkt invită copiii la un eveniment special dedicat Halloween

Jungla Park din Winmarkt invită copiii la un eveniment special dedicat Halloween

Jungla Park (spațiul de joacă din Winmarkt, etajul 3) și Asociația Interact Nosa Bistrița organizează mâine, începând cu ora 16.00, un eveniment special pentru copii, având tematică Halloween-ul.

Copiii și părinții, echipați corespunzător (tematică de Halloween), vor avea de-a face cu zece tineri voluntari ai Interact Nosa Bistrița, care îi vor distra la maximum cu jocuri, spectacole, paradă a costumelor, muzică, mascote, teatru de păpuși, pictură pe față etc. Timp de 3 ore, participanții vor avea un program încărcat dar relaxant și vor primi mici atenții din partea Jungla Park.

Spațiul de joacă Jungla Park a fost deschis în 2015 de antreprenorul Ioan Guzu și este parte dintr-o afacere mai complexă dedicată nevoilor unei familii, care include și cel mai mare magazin de jucării din oraș, un magazin de produse pentru nou-născuți, un magazin online ( www.strollers.ro ) cu peste 50.000 de produse dedicate copiilor, un salon de înfrumusețare corporală (Seductive) și unul de bronzat (Soleil). Afacerea ocupă tot etajul 3 din complexul Winmarkt.

Jungla Park este într-o continuă adaptare la nevoile copiilor până în 12-13 ani, completând mereu gama de echipamente de joacă și jucării și organizând evenimente interesante dedicate acestei vârste. Momentul dedicat Halloween-ului este doar un astfel de exemplu.

Halloween este o sărbătoare de origine celtică, adoptată apoi de romani și integrată chiar de către creștinism. Celții credeau că în ultima noapte din octombrie se deschide o poartă prin care sufletele morților pot trece pentru a se întâlni cu sufletele viilor. De aici, costumele stridente, măștile sau desenele înfricoșătoare de pe fețe. Halloween a devenit în timp o sărbătoare așteptată de copii, plină de distracții și surprize.

Categories: Local

About Author