Anul nou vine cu locuri de muncă! Cine face angajări și ce condiții pun angajatorii

Anul nou vine cu locuri de muncă! Cine face angajări și ce condiții pun angajatorii

Începutul lui 2021 aduce noi locuri de muncă în Bistrița-Năsăud. Potrivit AJOFM BN, în prezent sunt disponibile aproape 300 de joburi. Pe lângă RAAL (care caută peste 100 de oameni) și LEONI (80 oameni) și alte companii și instituții își promovează locurile vacante.

Distribuitorul de băuturi alcoolice și non-alcoolice Hobby Star are disponibile 8 locuri de muncă. Angajatorul anunță că are nevoie de 2 persoane pentru postul de încărcător-descărcător, 2 persoane pentru postul de șofer autoturisme și camioane (studii medii și permis de conducere cat. B), 2 persoane pentru postul de șofer profesionist pentru mașină de mare tonaj (studii medii și permis de conducere cat C+E) și 2 persoane pentru postul de stivuitorist (vechime de minim 2 ani).

Compania Polimed scoate la bătaie următoarele locuri de muncă: controlor calitate (1 post disponibil pentru care se cere calificare),  electrician de întreținere și reparații (1 post pentru care se cere calificare), lăcătuș mecanic (1 post pentru care se cere calificare), muncitor necalificat – operator extrudare, imprimare, confecționare mase plastice (6 posturi – disponibilitate de muncă în schimburi, ofertă valabilă și pentru persoanele cu nevoie speciale), paznic (1 post pentru care se cere atestat), șofer autocamion mașină de mare tonaj (1 post pentru care se cere atestat) și stivuitorist (1 post pentru care se cere atestat).

Școala Profesională “Sfânta Maria” are nevoie de un asistent social. Cerințele pentru acest post sunt următoarele: studii superioare de specialitate și vechime 7 ani.

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud anunță că organizează în data de 25 ianuarie concurs pentru un post de director executiv. Cei interesați de acest loc de muncă trebuie să aibă studii superioare universitare, să fie absolvenți de master și să aibă vechime de minim 7 ani.

Două posturi sunt scoase la bătaie și de Direcția Județeană de Asistență Socială și Protecția Copilului Bistrița-Năsăud. Ambele posturi sunt pentru inspector administrație publică. Pentru unul dintre posturi se cere diplomă de studii superioare în asistență socială sau psihologie, iar pentru celălat studii superioare economice.

Direcția de Servicii Publice din cadrul Primăriei Bistrița angajează lăcătuș mecanic și șofer de autoturisme și camionete pentru care se cere calificare.

La Liceul Tehnologic Agricol din Bistrița este nevoie de un supraveghetor pet imp de noapte. Postul este cu jumătate de normă, iar candidații trebuie să aibă minim studii liceale.

Categories: Life & Style, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*