KAYA Residence, cu 900 apartamente și spații comerciale lângă Leoni 2, începe promovarea și vânzarea “din fașă”

KAYA Residence, cu 900 apartamente și spații comerciale lângă Leoni 2, începe promovarea și vânzarea “din fașă”

Investitorii din spatele celui mai mare proiect rezidențial anunțat în Bistrița – peste 900 de apartamente, lângă fabrica LEONI 2 – au început promovarea și, deci, vânzarea “din fașă” a locuințelor și spațiilor comerciale care vor fi construite în perioada următoare.

“KAYA Residence reprezintă un complex rezidențial excepțional ce îmbină eleganța arhitecturală, confortul modern și facilitățile premium pentru a crea un mediu de trai desăvârșit. Situat într-o locație privilegiată, complexul transpune visurile în realitate prin intermediul unor apartamente eficient compartimentate și spații comune bine gândite.” – precizează investitorii (familia Tamaș n.n.).

“Beneficiind de toate utilitățile necesare și de o infrastructură modernă, aceste spații comerciale sunt pregătite să găzduiască diverse tipuri de activități economice. Indiferent dacă ești un antreprenor începător sau ai o afacere deja consolidată, spațiile comerciale de la KAYA Residence oferă mediul potrivit pentru a-ți duce visul la nivelul următor“. – mai spun inițiatorii proiectului.

Două blocuri cu 12 etaje, totalizând 246 de apartamente și spații comerciale în suprafață de 4200 mp, plus amenajările și parcările aferente – sunt primele care vor fi ridicate. Apartamentele vor avea 1,2 sau 3 camere, iar unele vor fi de tip penthouse (cu scară interioară). Cele două blocuri vor fi conectate între ele la nivelul parterului cu zona de spații comerciale. Valoarea totală a investiției pentru această fază a fost estimată la 17,8 milioane lei. În etapa a doua a proiectului, dacă totul merge bine, investitorii pregătesc încă 4 blocuri.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*