Magazinul online Strollers.ro, fondat de un bistrițean, vinde în toată țara peste 50.000 de produse pentru copii

Magazinul online Strollers.ro, fondat de un bistrițean, vinde în toată țara peste 50.000 de produse pentru copii

 Strollers.ro este azi unul dintre cele mai importante magazine online dedicate copiilor în România. Puțină lume știe însă că afacerea aparține unui antreprenor bistrițean, Ioan Guzu.

Shopul acestuia are în portofoliu peste 50.000 de produse, unele necesare nou-născuților (cum ar fi pătuțuri, cărucioare, scăunele auto, premergătoare), jucării (cele mai importante branduri europene), haine și încălțăminte, produse bio și hrană pentru bebeluși. Strollers.ro este locul unde poți găsi aproape tot ce ai nevoie pentru copiii tăi, iar comanda ajunge prin curierat la ușa ta. Magazinul are o interfață prietenoasă, categoriile de produse sunt ușor de accesat, comanda este simplu de plasat, totul pentru o eficiență maximă. “Avem comenzi și livrări în toată țara, în special în orașele mari, precum București, Cluj-Napoca, Timișoara. Dar orașele mai mici, ca Bistrița, vin din urmă și, spre bucuria noastră, avem deja multe comenzi și din zonele rurale” explică Ioan Guzu. “Suntem mândri că suntem bistrițeni și că am pornit afacerea aici, în orașul nostru. Credem că este important ca bistrițenii să știe că atunci când comandă un produs din Strollers.ro fac un bine unei afaceri locale, care menține și investește banii în acest oraș. Noi nu mutăm banii peste granițe, cum fac multinaționalele, iar dacă vorbim despre produse și calitatea lor în cele mai multe cazuri suntem peste multinaționale. Așa cum oamenii sunt acum foarte atenți la ceea ce cumpără, studiind eticheta, producătorul, compoziția, garanția, ne-am bucura să fie atenți și la vânzător. Dacă există acel produs și în raftul unui vânzător local, de ce să nu cumperi de la el, ca să-i dai o mână de ajutor? De ce să alergi cu sufletul la gură la mall? Mi-aș dori să avem și noi o mândrie locală mai pronunțată, cum am văzut în alte țări, să respectăm mai mult afacerile locale, care păstrează și reinvestesc profiturile în România. Cred că vom ajunge cândva acolo, după ce va trece isteria aceasta a mall-urilor” mai spune Ioan Guzu.

Pe lângă Strollers.ro, antreprenorul bistrițean gestionează întreg etajul 3 din Winmarkt, unde funcționează spațiul de joacă Jungla Park, magazinul Universul Jucăriilor și saloanele de înfrumusețare Soleil și Seductive.

Așadar, dacă nu găsiți ceea ce căutați pentru copiii voștri la Universul Jucăriilor, cu siguranță veți găsi accesând  Strollers.ro! (P)

Categories: Business in top

About Author