LDP SA, firma de construcții a Consiliului Județean, își face stații de betoane și asfalt la Cociu

LDP SA, firma de construcții a Consiliului Județean, își face stații de betoane și asfalt la Cociu

Compania Lucrări Drumuri și Poduri (LDP) SA, deținută de Consiliul Județean Bistrița Năsăud, vrea să își construiască o bază de producție la Cociu, comuna Șintereag, proiectul fiind deocamdată în avizare la Agenția pentru Protecția Mediului.

Baza va conține o stație de mixture asfaltice, o stație de emulsii bituminoase, o stație de betoane și un atelier de reparații auto.

LDP a înregistrat o pierdere netă de 2,2 milioane lei în 2017, la o cifră de afaceri de 15,2 milioane, în scădere cu 4,7 milioane față de anul anterior. În raportul de audit pentru 2017, specialiștii menționează că veniturile au fost realizate în proporție de 68% față de estimare, iar pierderea a apărut din cauza faptului că în portofoliu s-au aflat lucrări contractate în 2013-2014, cu prețuri care nu mai erau actuale la momentul execuției.

Compania a rămas fără director general de la 1 iunie, Andrei Vieriu anunțând în luna mai că renunţă la mandat pentru a merge în mediul privat. Deocamdată, LDP are lucrări cu termene de execuție în 2018 în valoare de 8,3 milioane lei+TVA, ceea ce face probabilă o nouă scădere a cifrei de afaceri pentru anul în curs.

 

Categories: Business in top

About Author